Pié Enteriőr
Méhes Márta: +36-70-622-9408
Küldjön nekünk levelet!
Levél küldés

A Pié Enteriőr

„Csapatban dolgozom, így vagyunk egy egész.”

Szolgáltatásunk ezzel válik teljes körűvé.

Velünk mindenki felfedezheti saját alkotó, tervező oldalát!

A cég fő tevékenysége elsősorban a lakástextilekhez
( függöny, szőnyeg, kárpit és szerkezetek ) köthető
, de az idők során felmerülő egyéb, jogos igények miatt a paletta kiegészítésre került.

Egyszerűbb lakberendezési tanácsadással, igényes külső és belső árnyékolásokkal, világítási tanácsokkal, művészi szőnyegek terveztetésével, tapéta kínálattal, kültéri textil ajánlattal,... stb

Amennyiben bonyolultabb átépítésre, vagy lakástervezésre van szükség, mi is jól képzett kollégáinkhoz fordulunk, akikkel az elmúlt 7 évben sok remek munkát sikerült átadnunk, mindenki örömére és megelégedésére!

Sikerünk alapja, hogy maximálisan alkalmazkodunk az igényekhez, az időbeosztáshoz, pénztárcához és az adott lehetőségekhez. Így lesz könnyed és játékos az, ami eddig súlyos fejtörést okozott. A tévedés szinte kizárható, mivel mi mindig a helyszínen dolgozunk.

Egy üzletben, egy kiállításon, egy prospektuson annyi mindent látunk jónak, de a legjobb választást az adott tér tulajdonságai alapvetően befolyásolják.

Mindig van több jó megoldás, a döntés már a benne élők választásán múlik.

A Mi dolgunk, hogy a sok különféle igény, elképzelés és akarat, feltétlenül találkozzon. Ez nagy felelősség, és ez adja a munka szépségét, örömét és értékét.

Ezért hiteles nevünk játékos szlogenje : P I É = Pontos Igényes Értékes.

Valójában ez a szó önmagában is értelmes szakmai kifejezés: P I É = levarrt hajtás Munkánk során, sokszor hivatkozunk rá és szívesen alkalmazzuk ezt a megoldást.

Anyagválasztási javaslatainkat is - szlogenünknek megfelelően – elsősorban a közép és felső kategóriájú textilekből és szerkezetekből kínáljuk.

Ebben a minőségi kategóriában az anyagok többsége rendeléshez kötött, de a várakozás nem elvesztegetett idő, mert közben zajlik a további munkafolyamatok összehangolása.

Sokat mond el rólunk az a tény, hogy eddigi megbízásaink között, egyetlenegy reklamáció sem fordult elő. Hálásak vagyunk azért, hogy egyik évben meg tudtunk tölteni egy színháztermet elégedett ügyfeleinkkel. Felejthetetlen élmény volt!

Reméljük önt is üdvözölhetjük majd a nézőtéren!

Kíváncsi referenciáinkra?

Minden az oldalon található kép saját
munkánkat ábrázolja!

Referenciák megtekintése!

Pié Enteriőr

Mobil: +36-70-622-9408

Küldjön nekünk levelet!

Barangoljon honlapunkon!

Pié - Lakberendezés - Referenciák - Partnereink
Függönyök - Textilek - Szerkezetek - Szőnyegek

Copyright 2010-2024 - Pié Enteriőr
Weboldalkészítés: Abaco Online