Pié Enteriőr
Méhes Márta: +36-70-622-9408
Küldjön nekünk levelet!
Levél küldés

Művészi szőnyeg

Igaz, hogy nem repül, de legalább olyan mesés!

Színre festett újzélandi gyapjúból készült, kézi csomózású, helyszínhez tervezett remekművek.

Sokan azt gondolják, hogy számukra elérhetetlenül drága kategória. Példáink sokasága mutatja azonban, hogy ez mekkora tévedés.
Ez a speciális szőnyegkészítési mód ad lehetőséget megrendelőink számára, hogy belső tereiket elfogadható áron, mégis kivételesen egyedivé varázsolják.
Ezeket a különleges szőnyegeket értékessé elsősorban mégse az igényes technikai megoldás, vagy a gyapjú minősége, hanem a szőnyegtervező kimeríthetetlen fantáziája és profi tudása teszi.

Szakmájának szeretete, munkája iránti alázata, minden szőnyegében megmutatkozik.

Szokásos együttműködésünk általában akkor kezdődik, amikor a helyszín függönyözése már befejeződött. Ilyenkor fő kiindulópontunk a megjelenő lakástextilek színe, mintája, az adott helyiség funkciója, stb.

Judit fantasztikus és újszerű módszere szerint ugyanis képes az erre alkalmas mintát és formát, a szőnyegben is megjeleníteni. További újítása alapján, az eredetileg általánosan három cm magasságú kész, süppedős felületbe különböző magasságokat tud nyírni a mintának megfelelően. Ez a módszer, a gondosan megválasztott, finom színekkel együtt teszi szőnyegeit meglepően hatásossá.

Az időközben felmerülő igényeknek megfelelően elkészítette szőnyegeinek szövött változatát is. Ez az újabb fejlesztése ötvözi az ősi módszert és az új mintarendszert, mely jobban megfelel a mai igényeknek. Ezek az ún. Kilim szőnyegek szintén ugyan abból a gyapjúból készülnek mint kézi csomózású társaik, de szövőszékeken, ezért formailag mindig csak négyszögletes alakúak lehetnek.

Ez a tulajdonságuk és nagy kopásállóságuk teszi használatukat különösen kívánatossá étkezőkben, közlekedőkben, előterekben, falvédőként, stb.

A szőnyegkészítés munkamenete a következő:
Az előzetes megbeszélések alapján a tervező mindig készít egy méretarányos tervet, amelyet vízfestékkel ki is színez, így mindenki láthatja választásának eredményét. Tévedés kizárva!
A szőnyeg méreteit és formáját a helyszín adottságaihoz, ill. a bútorok elhelyezkedéséhez igazítja, így tud végül a szőnyeg, fölösleges takarások nélkül, teljes szépségében megmutatkozni.

A továbbiakban beszéljenek helyettünk közös munkáink képei! Szabad gyönyörködni!

Művészi szönyeg Művészi szönyeg Művészi szönyeg

Kíváncsi referenciáinkra?

Minden az oldalon található kép saját
munkánkat ábrázolja!

Referenciák megtekintése!

Pié Enteriőr

Mobil: +36-70-622-9408

Küldjön nekünk levelet!

Barangoljon honlapunkon!

Pié - Lakberendezés - Referenciák - Partnereink
Függönyök - Textilek - Szerkezetek - Szőnyegek

Copyright 2010-2024 - Pié Enteriőr
Weboldalkészítés: Abaco Online